Teamflex Amsterdam

Amsterdam

Hardwareweg 20    
1033 MX Amsterdam
088 00 11 020                          
info@teamflex.nl

Welkom bij Teamflex Amsterdam! Met ruim 800.00 inwoners is Amsterdam een aantrekkelijke stad om in te werken!

Het team dat bestaat uit Ruben, Stan, Bennie, Nuka en Sarah staat direct voor je klaar! Teamflex Amsterdam is specialist in het uitzenden van werknemers in de sectoren Transport en Logistiek. Zorg jij er straks voor dat de horeca voldoende voorraad heeft of dat de stad brandschoon blijft? Wij helpen je aan een baan in Transport en Logistiek die bij jou past!

Wil jij aan de slag als chauffeur, maar heb je nog niet het juiste rijbewijs? Geen probleem! Ons eigen opleidingscentrum leidt jou in enkele maanden op.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

8:00 tot 17:00 uur

8:00 tot 17:00 uur

8:00 tot 17:00 uur

8:00 tot 17:00 uur

8:00 tot 17:00 uur

gesloten

gesloten

Weet je nog niet helemaal wat jouw kwaliteiten zijn en in welke baan jij het meest tot je recht komt? Plan dan met ons een loopbaangesprek in! Hier geven we samen invulling aan jouw loopbaan.

Ben je al aan het werk voor Teamflex Amsterdam en heb je vragen over loonstroken, jaaropgaven, je contract of de wet- en regelgeving? Bel met onze collega’s op telefoonnummer 088 00 11 099 en wij staan je zo snel mogelijk te woord!

Waarom kiezen voor Teamflex Amsterdam?

* Tijdelijke maatregel i.v.m. het coronavirus
Teamflex staat voor persoonlijk contact. Alleen dan kunnen we je echt leren kennen en de juiste baan voor jou vinden. Het persoonlijk contact doen we uit voorzorg nu graag online. Via Skype, Facetime, Hangouts of WhatsApp kunnen we videobellen. 

Neem contact op met Teamflex Amsterdam


    Vacatures per email

    Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.