Teamflex Veldhoven

Veldhoven

De Run 4448
5503 LR Veldhoven
088 00 11 040 
eindhoven@teamflex.nl

Naast de hoofdstad van Brabant vind je het team van Teamflex Veldhoven! Het team bestaat uit Sanne, Ilse, Rianne en Arjan, die altijd voor jou klaar staan. Hier kun je aan de slag in de transport en logistiek. Ga je aan de slag als bijrijder? Of is je droom om zelf achter het stuur te zitten? Wij vinden de baan die bij jou past!

Wil jij aan de slag als chauffeur, maar heb je nog niet het juiste rijbewijs? Geen probleem! Ons eigen opleidingscentrum leidt jou in enkele maanden op.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

8:00 tot 17:00 uur

8:00 tot 17:00 uur

8:00 tot 17:00 uur

8:00 tot 17:00 uur

8:00 tot 17:00 uur

gesloten

gesloten

Weet je nog niet helemaal wat jouw kwaliteiten zijn en in welke baan jij het meest tot je recht komt? Plan dan met ons een loopbaangesprek in! Hier geven we samen invulling aan jouw loopbaan.

Ben je al aan het werk voor Teamflex Veldhoven en heb je vragen over loonstroken, jaaropgaven, je contract of de wet- en regelgeving? Bel met onze collega’s op telefoonnummer 088 00 11 099 en wij staan je zo snel mogelijk te woord!

Waarom kiezen voor Teamflex Veldhoven?

 

Tijdelijke maatregel i.v.m. het coronavirus
Teamflex staat voor persoonlijk contact. Alleen dan kunnen we je echt leren kennen en de juiste baan voor jou vinden. Het persoonlijk contact doen we uit voorzorg nu graag online. Via Skype, Facetime, Hangouts of WhatsApp kunnen we videobellen. 

Neem contact op met Teamflex Veldhoven


    Vacatures per email

    Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.