Nieuws
& Blog

Teamflex Personeelsdiensten is nu opgenomen in het register van Stichting Perspectiefverklaring. Dit betekent dat het kopen van een huis voor de uitzendkrachten van Teamflex een stukje dichterbij komt.  

Als uitzendkracht was het vaak lastig om een hypotheek te krijgen. Met de komst van de perspectiefverklaring is hierin verandering gekomen. Het biedt de uitzendkracht de mogelijkheid om bij de meeste hypotheekverstrekkers in Nederland een hypotheekaanvraag te doen. Een werkgeversverklaring is in de huidige markt meestal niet voldoende. Daar waar de werkgeversverklaring een beeld geeft van het huidige inkomen van de uitzendkracht, geeft de perspectiefverklaring een beeld van de toekomstige mogelijkheden van de uitzendkracht om inkomen te verkrijgen. Dit biedt de hypotheekverstrekker meer zekerheid waardoor deze eerder geneigd is de hypotheek te verstrekken.

Niet ieder uitzendbureau mag de perspectiefverklaring uitgeven. Hiervoor dient een uitzendbureau opgenomen te zijn in het Register van Stichting Perspectiefverklaring en te voldoen aan bepaalde eisen. Teamflex Personeelsdiensten is trots op het feit dat zij sinds 20 maart is opgenomen in dit register en dus officieel de perspectiefverklaring mag uitgeven. “Als Teamflex voelen wij ons verbonden met onze uitzendkrachten. Deze verbondenheid stopt voor ons niet bij het vinden van passend werk. De perspectiefverklaring past daarom perfect in de dienstverlening waar Teamflex voor staat.”

"Als Teamflex voelen wij ons verbonden met onze uitzendkrachten"

Lees hieronder meer nieuws en blogs

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.