De route van Kelly

Loopbaan

Toen ik online zocht naar een nieuwe baan kwam ik Teamflex tegen. Ik werkte voorheen in de zorg op een afdeling met mensen met gedragsproblemen door niet aangeboren hersenletsel. Dit werk was erg pittig, ik had veel zorgen om de patiënten en nam dit vaak mee naar huis. Op een gegeven moment werd het me te veel en kwam ik met een burnout thuis te zitten. Toen ik was hersteld wilde ik graag wat doen waar ik niet de lasten mee naar huis zou nemen. Toen vond ik de job van belader bij Renewi online bij Teamflex met kans op rijopleiding tot vrachtwagenchauffeur. Ik heb mijn auto rijbewijs en motorrijbewijs behaald, beide in 1 keer, dus dit leek mij ook heel erg leuk.

De start

Ik kon meteen aan de slag als belader bij Renewi. Vanuit daar werd dan bekeken of je geschikt was om de rij opleiding te volgen. Toen ik bij vestigingsmanger Sanne aangaf dat ik dit graag wilde doen, had ik binnen een maand mijn eerste rijles. Ik gaf aan Sanne aan dat ik graag klassikale theorielessen wilde volgen. Dit omdat ik 3 kinderen heb en dit mij thuis niet alleen gaat lukken. Ze gaf aan dat ik zelf een rijschool mocht uitkiezen die me aansprak. Dit kwam omdat ik uit Venlo kom, dit ligt ver uit de richting van het opleidingscentrum in Utrecht. Ik vond voornamelijk de praktijk best pittig, maar de opleiding in z’n algemeen erg interessant!
Tijdens mijn rij opleiding werd ik onverwachts zwanger, dat was wel even schrikken. Gelukkig heb ik mijn rijbewijs nog kunnen halen. Na 5 dagen officieel als vrachtwagenchauffeur te werken ging ik met zwangerschapsverlof. Ik merk dat ik het best spannend vind om straks na een half jaartje weer in de wagen te stappen. De meeste van mijn collega’s zijn gelukkig heel relaxed en behulpzaam, dus dat komt wel goed.

Renewi

Ik vind mijn werk bij Renewi, samen met de jongens, heel leuk om te doen. Ik ben blij dat ik beladende chauffeur ben. Ik rij iedere keer een uur afwisselend met een uurtje laden. Dit wil zeggen dat ik geen lange ritten maak, dat vind ik heel fijn. De hele dag zitten is niks voor mij. Laat mij maar in de stad rijden, in smalle straatjes in vole concentratie. Het is juist die uitdaging die ik zo leuk vind.
Werken in de afval en recycle transport pas goed bij mij, ik hecht namelijk veel waarde aan het milieu. Ik ben heel serieus in het scheiden van mijn eigen afval en vind de natuur en klimaat iets waar we goed mee om moeten gaan. Dit geef ik ook aan mijn kinderen mee, ik leer ze over planten en oogsten. Je wilt natuurlijk hen een zo mooi mogelijke toekomst meegeven. Sommige jongens bij Renewi zijn nog wel eens lax met het scheiden van afval. Dan zullen ze dit van mij wel horen!

De toekomst

Hoe ik de toekomst voor me zie? Het lijkt me leuk om uiteindelijk internationaal te gaan rijden als CE chauffeur. Over 10 jaar bijvoorbeeld, als mijn kinderen al wat ouder zijn. Het kan ook zomaar eens zijn dat ik terug in de zorg ga werken. Ik ben een impulsief persoon en sta overal voor open. Daarnaast grijp ik de kansen die op mijn pad komen graag aan. Het kan dus alle kanten op!

Lees hieronder de routes van andere kandidaten

Wienand

De route van Wienand Loopbaan Voor ik startte bij Teamflex was ik druk met mijn eigen bedrijfje in de evenementenbranche. Een eenmanszaak in techniek: ik

Lees verder »

Wesley

De route van Wesley Voordat Wesley aan de slag ging als internationaal chauffeur, was hij werkzaam in de bouw. Toen hij stuitte op de chauffeursopleiding

Lees verder »

Armando

De route van Armando Via Teamflex behaalde Armando in korte tijd zijn rijbewijs C en CE. Dat smaakte naar meer! Ook wist Armando zijn ADR-certificering

Lees verder »

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.