Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Teamflex beschikt als uitzendbureau over regionale pools van flexwerkers, die 24 uur per dag inzetbaar zijn voor uw organisatie. Het beheer en de planning van de pools wordt gecoördineerd door een vaste contactpersoon. Deze contactpersoon is volledig op de hoogte van de kwalificaties en beschikbaarheid van de flexwerker, uw behoefte en de arbeidsmarkt in uw regio.

Geïnteresseerd in geschoold personeel?

Dit is een vorm van dienstverlening waarbij wij personeel aan u als opdrachtgever ter beschikking stellen. Het voordeel is dat u alle leiding en toezicht hebt. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij ons.

Uitzenden is ideaal als u uw team wilt uitbreiden, maar nog niet weet voor hoe lang. Voor het opvangen van onverwachte pieken in uw personeelsbehoefte. Of het tijdelijk vervangen van een zieke medewerker. U betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker.

Bij Teamflex kunt u rekenen op een gemotiveerde werknemer die een volwaardig contract heeft bij Teamflex op basis van uw CAO. Daarnaast verzorgen wij de nodige cursussen, opleidingen en loopbaangesprekken waardoor Teamflex medewerkers zeer gemotiveerd zijn en ook voor de opdrachtgever een stabiele factor zijn.

Detacheren geeft u net als uitzenden een flexibel personeelsbestand. Hierbij zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoering van het werkgeverschap en nemen wij de administratie voor u uit handen. Detacheren geeft u en de kandidaat meer zekerheid. Waar uitzenden een zeer flexibele arbeidsverhouding betreft, spreken wij bij detacheren vooraf de contractduur af. U betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de kandidaat.

Naast flexibele personeelsoplossingen is Teamflex dé partij om uw vacature voor een vaste medewerker uit te besteden. Wij werven en selecteren gekwalificeerd personeel dat past bij uw specifieke behoefte en bedrijfscultuur. Aan de hand van het door u opgestelde functieprofiel zorgen wij voor de juiste kandidaat en kunt u zich concentreren op uw core business. 

Vooral sollicitanten met unieke vaardigheden of specifieke kennis worden in toenemende mate direct in vaste dienst genomen door onze opdrachtgevers. Wij zoeken het personeel, u als werkgever regelt het contract en alles rondom het werkgeverschap. De concrete invulling is aan u en uw nieuwe werknemer. 

Teamflex kan (een deel van) uw medewerkers en/of oproepkrachten in dienst nemen. Voor u betekent dit geen administratieve lasten en werkgeversrisico.

Ons aanbod

Wij leiden onze kandidaten op

Teamflex faciliteert en organiseert een breed scala aan opleidingen en cursussen binnen transport, logistiek, grond-, weg- en waterbouw. Voor het opleiden van onze chauffeurs hebben wij een eigen rijschool, STAN Opleidingen. Hier leiden wij onze chauffeurs op tot C & CE chauffeurs. 

Meld hier uw vacature aan

Bent u op zoek naar personeel in de transport & logistiek? Meld dan hier uw vacature aan en wij nemen binnen 24 uur contact op!

 

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.