OOK Werken in de transport sector?

Kom op onze Open dag!

ZATERDAG 18 SEPTEMBER 2021

Werken & Leren

Tijdens de open dag vertellen wij jou de mogelijkheden van werken en leren. Tijdens de opleiding tot C chauffeur kun je al aan de slag binnen verschillende functies in de transport en logistiek.

Maak een testrit

Altijd al is willen weten hoe het is om op een echte vrachtwagen te rijden? Maak een testritje tijdens de open dag samen met rijinstructeur Alex!

Jouw nieuwe werkgever

Teamflex heeft een groot aanbod aan opdrachtgevers waar jij tijdens je opleiding direct aan de slag kunt. Tijdens de open dag staan deze opdrachtgevers voor je klaar.

Kom je langs op onze open dag?

18 september 2021

Altijd al achter het stuur willen zitten van een vrachtwagen? Onze opdrachtgevers en collega’s vertellen je wat de sector transport en logistiek jou te bieden heeft, wat werken in deze sectoren inhoudt, welke beroepen er zijn en nog veel meer. Via ons opleidingscentrum kunnen wij jou op onze kosten opleiden tot C chauffeur!

Zien we je op onze open dag?

Schrijf je in!

Ons eigen opleidingscentrum

In samenwerking met ons eigen opleidingscentrum, STAN Opleidingen, leiden wij jou kosteloos op tot C chauffeur. Onze instructeurs Alex en Roland begeleiden jou tijdens dit traject! Tijdens je opleiding kun je alvast aan de slag in de transport of logistiek. Na het behalen van je opleiding start je bij een van onze opdrachtgevers als C chauffeur. 

We zien je snel!

werkgevers waar wij voor werken

Ontmoet onze collega's

Bennie de Bruijn

Vestigingsmanager Amsterdam

Pieter Bakels

Commercieel directeur

Alex van Emmerik

Rij instructeur

Roland Kooiman

Opleidingscoördinator

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.