OOK Werken in de transport of logistiek sector?

Kom op onze Open dag!

ZONDAG 26 SEPTEMBER 2021

welkom op ons leercircuit

Werken & Leren

Tijdens de open dag vertellen wij jou de mogelijkheden van werken en leren in de transport en logistiek. Tijdens de opleiding tot C chauffeur kun je al aan de slag binnen verschillende functies in de transport en logistiek.

Maak een testrit

Altijd al is willen weten hoe het is om op een echte vrachtwagen te rijden? Maak een testritje op het circuit tijdens de open dag samen met rijinstructeur Alex!

Jouw nieuwe werkgever

Teamflex heeft een groot aanbod aan opdrachtgevers waar jij tijdens je opleiding direct aan de slag kunt. Tijdens de open dag staan deze opdrachtgevers voor je klaar.

Circuit rijden

Test je behendigheid op de heftruck tijdens de open dag! Wil je heftruckchauffeur worden? Haal dan jouw certificaat op onze kosten!

Kom je langs op onze open dag?

zondag 26 september 2021

Altijd al achter het stuur willen zitten van een vrachtwagen? Tijdens onze open dag kan het! Maak een testrit op ons circuit. 

Verder vertellen onze opdrachtgevers en collega’s wat de sector transport en logistiek jou te bieden heeft, wat werken in deze sectoren inhoudt, welke beroepen er zijn en nog veel meer.

Trek in een frietje met het gezin? Onze foodtruck staat klaar om je te voorzien van de lekkerste hapjes terwijl de kids springen op het springkussen.

Zien we je op onze open dag?

Schrijf je in!

Ons eigen opleidingscentrum

In samenwerking met ons eigen opleidingscentrum, STAN Opleidingen, leiden wij jou kosteloos op tot C chauffeur. Onze instructeurs Alex en Roland begeleiden jou tijdens dit traject! Tijdens je opleiding kun je alvast aan de slag in de transport of logistiek. Na het behalen van je opleiding start je bij een van onze opdrachtgevers als C chauffeur. 

We zien je snel!

Onze opdrachtgevers staan voor je klaar

Tijdens de open dag staan onze opdrachtgevers voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over hoe een werkdag eruit ziet, welke doorgroeimogelijkheden er zijn en welke opleidingen zij in samnwerking met Teamflex aanbieden. Daarnaast vertellen zij over de sfeer binnen het bedrijf en met welke collega’s je komt te werken.

Ontmoet onze collega's

Sanne Vilport

Vestigingsmanager

Arjan Vogels

Intercedent

Rianne Dinges

Intercedent

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.