Over ons

We willen allemaal vooruit. Op persoonlijk vlak, zakelijk of met de maatschappij als geheel. We willen groeien, leren en worden wie we kunnen zijn. Maar, waar we ook naartoe willen, vooruitgang is keihard werken. Bij Teamflex weten wij dat als geen ander. 

Maak kennis met Teamflex

Teamflex is een uitzendbureau gespecialiseerd in Transport & Logistiek. Wij zijn opgericht in 1998 en tellen inmiddels 6 vestigingen in Nederland. Op de vestigingen zijn dagelijks specialisten aan het werk om kandidaten te voorzien van een baan en om werkgevers te ondersteunen met het vinden, opleiden en begeleiden van personeel.

Centraal bij ons staat een continue zoektocht en ontwikkeling van talent. Naast het vinden van de ideale job vinden wij het belangrijk om te investeren in de loopbaan van een kandidaat. Zo kunnen ze zich blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen of leiden wij ze op via ons eigen opleidingscentrum.

Waarom aan de slag via Teamflex?

0
Vacatures
0
Opdrachtgevers
0
Matches

Onze ambities

Het is onze ambitie om hét uitzendbureau voor chauffeurs te zijn en te blijven. Daarom steken wij veel tijd en energie in persoonlijk contact met onze kandidaten en opdrachtgevers. We willen precies weten wat de ambities en wensen zijn. Zo zorgen we voor een hechte band en betrokken medewerkers. Op deze manier zijn we in staat om te bemiddelen in een baan binnen de transport en logistiek die 100% bij een kandidaat past.

Teamflex Chauffeur

Werken bij Teamflex

Wil je aan de slag bij Teamflex zelf? Dat kan. We zijn altijd op zoek naar starters en professionals voor onze vestigingen in het land of ons hoofdkantoor.

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.