Werken bij Hollander

Wil jij werken bij Hollander? Dat kan!
Je leest hier alles over hoe het is om bij Hollander te werken.
Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Werken bij Hollander betekent

Schrijf je in!  0
  Kandidaten gingen je al voor

  Word jij onze nieuwe collega? Schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Vrachtwagenchauffeur voor Hollander

  Jouw werkdag start op het Vers DC in Barendrecht, waar je met een kopje koffie even de dag doorneemt met de collega’s. Vertrek je ’s nachts of heel vroeg in de ochtend, dan kun je vaak zo in je truck stappen. Vertrek je later op de dag dan ben je ook betrokken bij het laden van je trailer. Je maakt dagelijks mooie routes en aan jou de uitdaging om de versproducten op plaats van bestemming te krijgen. Uiteraard houd je er daarbij rekening mee dat je binnen de juiste tijdsvensters dient te laden en lossen. Je voelt hoe dankbaar het is om zo’n belangrijk onderdeel uit te maken van de distributieketen van levensmiddelen. Want zonder jouw inzet valt er weinig te consumeren!

  Uniek traject: binnen 10 weken van B naar CE chauffeur!

  Terminaltrekker

  Als terminaltrekker chauffeur ga je over het bedrijfsterrein en in de directe omgeving trailers verrijden. Je kent de docks en toegangswegen al heel gauw op je duimpje. Je koppelt aan en af en manoeuvreert of het een lieve lust is. Je wordt ingezet op pendeldiensten en je haalt handel op in de directe omgeving van het veilingterrein. Je regelt je administratie netjes en hebt korte lijnen met de teamleiders en planners van het intern transport en de expeditie. Je houdt je als vanzelfsprekend aan de geldende terrein- en verkeersreglementen en bent zuinig op het materiaal.

  Benieuwd naar ons?

  Neem contact op!

  Werken bij Hollander
  Veelgestelde vragen

  Je gaat aan de slag bij een hypermoderne organisatie, waar rekening gehouden wordt met jouw wensen en ambities. Zij vinden het belangrijk om te investeren in een prettige en uitdagende werkomgeving voor jou.

  Het salaris bij Hollander is tussen de €12,00 en €16,50  bruto per uur. Dit is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en functie. 

  Je kunt fulltime aan de slag, maar ook parttime (vanaf 1 dag), als oproeper of weekendchauffeur. Er zijn zowel dag- als nachtfuncties.

  Mocht je nog niet in bezit zijn van je C rijbewijs dan kun je die op onze kosten behalen. Zo kun je van logistiek medewerker of terminaltrekker chauffeur doorgroeien tot C chauffeur! 

  Daarnaast kun je doorgroeien tot CE chauffeur of doorgroeien naar een andere functie binnen de organisatie.

  De laatste vacatures bij Hollander

  Op dit moment zijn er geen vacatures.

  Vacatures per email

  Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.