Werken bij Mastermate

Wil jij werken bij Mastermate? Dat kan!
Je leest hier alles over hoe het is om bij Mastermate te werken.
Daarnaast vind je hier alle vacatures.

Werken bij Mastermate betekent:

Aantrekkelijk werkgeverschap


Mastermate & Teamflex vinden het belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Zo biedt Teamflex diverse opleidingsmogelijkheden aan om deze ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast staat een goede werksfeer centraal en wordt er gekeken naar de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Bij Mastermate kan je aan de slag binnen verschillende functies. Binnen de logistiek kan je bij Mastermate starten als orderpicker of magazijnmedewerker. Zowel dag- als avonddiensten zijn hierbij mogelijk!  Ben jij liever onderweg en in contact met klanten? Ga dan aan de slag als B Chauffeur!

Een gezellige en informele werksfeer in combinatie met secuur en netjes (door)werken, dat maakt het werken bij Mastermate zo leuk. Samen met je team zet jij de klantenservice op de eerste plaats.

Schrijf je in!  0
  Kandidaten gingen je al voor

  Word jij onze nieuwe collega? Schrijf je in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Benieuwd naar ons?

  Werken bij Mastermate:
  Veelgestelde vragen

  Bij Mastermate kom je terecht binnen een leuk en warm team. Het is een echt familiebedrijf waarbij er gezamenlijke pauzes worden gehouden. Het bedrijf vindt een goede werksfeer belangrijk en biedt diverse doorgoeimogelijkheden aan.

  Het salaris bij Mastermate ligt tussen de €2.000 en €2.500 bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek. Als je in ploegen werkt ontvang je een ploegentoeslag van 12,5%.

  Bij Mastermate bestaat een werkweek uit 37,5 uur.

  Via Teamflex kan je een hef- en reachtruckcertificaat behalen om aan de slag te gaan in de logistiek bij Mastermate. Mocht je interesse hebben in het behalen van je C rijbewijs, dan is dit ook mogelijk!

  Word jij onze nieuwe collega?

  Op dit moment zijn er geen vacatures.

  B chauffeurTransport40 uurDelfgauw
  SchoonmakerLogistiek, Facilitair24 - 32 uur, 20 - 24 uurDelfgauw

  Op dit moment zijn er geen vacatures.

  B ChauffeurTransport40 uurSpijkenisse

  Vacatures per email

  Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.