Werken bij Teamflex personeelsdiensten

Wil jij werken bij Teamflex? Dat kan! Werken bij ons betekent werken in een organisatie waar jij als mens centraal staat. Je komt terecht in een organisatie vol met enthousiaste collega’s die elke dag willen groeien. Wij vinden groei en werkgeluk belangrijk, hiervoor bieden wij jou een persoonlijk keuze budget, dat jij naar eigen inzicht kan inzetten. 

Werken bij Teamflex betekent

Ga aan de slag als intercedent

Je krijgt hier alle ruimte en vrijheid om succesvol te ondernemen! Met circa 70 collega’s verdeeld over 14 vestigingen hebben we veel kennis in huis. Kennis die jij kunt gebruiken om de beste te worden in je vak! 

Wij ondersteunen je met een uitgebreid inwerkprogramma, opleidingen, interne en externe trainingen en coaching door je manager. Je kunt doorgroeien naar senior intercedent of accountmanager en het in de nabije toekomst schoppen tot vestigingsmanager.

Word jij onze nieuwe collega?

Ga aan de slag als vestigingsmanager

Als vestigingsmanager neem jij een belangrijke rol in op het gebied van netwerken. Je bent actief in de regio, participeert in projecten en laat graag je gezicht zien op diverse netwerkbijeenkomsten. Jij bent een persoonlijke verbinder. De samenwerking opzoeken met externe partijen maar zeker ook met Teamflex collega’s is voor jou vanzelfsprekend. Bovendien ken jij jouw stad op je duimpje!

Als vestigingsmanager kun je doorgroeien naar senior vestigingsmanager, commercieel manager of accountmanager. 

Stage lopen bij Teamflex

Stage lopen is de beste manier om er achter te komen wat je wil in je carrière. Je krijgt een kijkje achter de schermen van een bedrijf en ontdekt hoe het is om te werken in een serieuze werkomgeving.

Een stage bij Teamflex is een uitstekende manier om ons bedrijf van binnenuit te leren kennen en biedt veel mogelijkheden tot doorgroeien. Je kunt bij ons het hele jaar door stage lopen als intercedent en accountmanager. 


Plezier in je werk, plezier buiten je werk!


Word jij onze nieuwe collega?

(senior) Intercedent Transport & LogistiekTransport, Logistiek, Kantoorfuncties MBO / HBO36 - 40 uur, 32 - 36 uurUtrecht

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.