Nieuws
& Blog

Verder in transport met STAN Opleidingen

Teamflex Opleidingen, onderdeel van STAN Partners, gaat verder als STAN Opleidingen. De rijschool leidt chauffeurs op voor Teamflex. Ook transportbedrijven weten STAN Opleidingen te vinden voor het opleiden van hun chauffeurs en het behalen en behouden van de Code 95. De naamswijziging loopt gelijk met het toevoegen van een gloednieuwe truck aan het bestaande wagenpark. 

Wendbaarheid van werkgevers en werknemers organiseren 

Voor het behalen van het C-rijbewijs, CE-rijbewijs of Code 95 kunnen cursisten terecht bij het opleidingscentrum aan de Kernkade in Utrecht. Het eigen opleidingscentrum staat in het verlengde van het duurzame inzetbaarheidsbeleid van STAN Partners. Timo de Regt, directeur van STAN Partners: “We willen kandidaten stimuleren om zich te blijven ontwikkelen. Met de opleidingsmogelijkheden kunnen we kandidaten die nu bijvoorbeeld werkzaam zijn als heftruckchauffeur of bijrijder een goed toekomstperspectief bieden. De chauffeurs in opleiding zetten we direct in bij onze opdrachtgevers. Het leerwerktraject brengt zowel onze kandidaten als opdrachtgevers verder in transport.”  

Investeren in de techniek van de toekomst 

Ter uitbreiding van het wagenpark koos STAN Partners voor de nieuwe Mercedes-Benz Actros. Timo de Regt: “De eisen op het gebied efficiëntie, comfort en betrouwbaarheid worden steeds zwaarder en de Actros voldoet hieraan. Door nu in deze truck te investeren kunnen we onze kandidaten een toekomstbestendige rijervaring bieden.” 

STAN Partners 

STAN Opleidingen is de opleidingstak van STAN Partners. STAN Partners organiseert zich in 6 werkmaatschappijen met ieder hun eigen kracht binnen de arbeidsbemiddeling. Naast de rijschool bestaat STAN uit PDZ Uitzendbureau, Teamflex Personeelsdiensten, Louter Recruitment, Loopbaan.nu en Flexcellens. 

Heb je interesse in het volgen van een opleiding tot chauffeur? Neem contact op met de intercedenten van Teamflex in jouw omgeving!

"We willen kandidaten stimuleren om zich te blijven ontwikkelen"

Timo de Regt

Lees hieronder de routes van andere kandidaten

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.