Vacature plaatsen

Versterking nodig binnen het team? Daar helpen we u graag mee! Meld uw vacature gratis online aan en wij vinden snel het juiste talent voor uw organisatie. De regie hebt u zelf in handen: u bepaalt wie u uitnodigt voor een gesprek en aanneemt. Meld geheel vrijblijvend een vacature aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact op om het plaatsen van de vacature te bespreken.

Teamflex

Meld hier uw vacature aan

Vacature aanmelden  Contactgegevens


  Veel gestelde vragen

  Dat kan altijd! Neem hiervoor contact op met uw adviseur of plan een video- of telefonische afspraak in. Dan passen we de vacature gelijk voor u aan!

  Nee, u zit helemaal nergens aan vast. Bij ons geldt: no cure, no pay. U begint pas met betalen als de nieuwe werknemer ook echt gewerkt heeft. Vinden we geen geschikte kandidaat? Dan betaalt u niks.

  Zodra de vacature is aangemeld en we een persoonlijk gesprek hebben ingepland nemen wij de kosten met u door.

  Deze prijsindicatie baseren we op de vraag naar een functie en de regio die u selecteert. De uiteindelijke prijs kan hoger of lager uitvallen. Dit is vanwege het definitieve salaris van de werknemer en de vraag naar die functie op het moment dat u de werknemer aanneemt.

  Verder zit alles bij de prijs inbegrepen. Denk hierbij aan de sociale lasten, vakantiegeld en -dagen en het pensioen. Ook betaalt u alleen voor de gewerkte uren van de werknemer.

  Heeft u al eerder met ons samengewerkt? Dan nemen we de prijsafspraken daarvan gewoon over. 

  Vacatures per email

  Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.