Werken als Administratief medewerker

Wij vinden de baan die bij jou past

Hé pietje-precies! Werk je de agenda even bij? Neem je de telefoon even op? Wil je de post nog versturen? En voer je de formulieren even in? Yes, als administratief medewerker ben je van alle markten thuis. Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Teamflex hebben wij de vacature die bij jou past! 

Werken als administratief medewerker betekent

Start jouw job als administratief medewerker

Geen baan zo veelzijdig als die van administratief medewerker. Zonder jou zijn je collega’s nergens. Een mailtje hier, een telefoontje daar: jij bent van alles op de hoogte. En je zorgt er ook voor dat het geregeld wordt. Een vergaderzaal boeken? Geen probleem. Notulen uitwerken? Eitje. Facturen verwerken? Doe je! Plannen is jouw tweede natuur en structuur is jouw middle-name. 

Het grote voordeel aan een baan als administratief medewerker, is dat je eigenlijk overal wel aan de slag kunt. Administratief medewerkers vind je namelijk in ieder bedrijf. 

0
vacatures
0
Opdrachtgevers

Benieuwd naar ons?

bekijk onze andere branches

Veelgestelde vragen voor administratief medewerkers

Het grote voordeel aan een baan als administratief medewerker, is dat je eigenlijk overal wel aan de slag kunt. Administratief medewerkers vind je namelijk in ieder bedrijf. Werk je graag met veel collega’s binnen een groot bedrijf? Of ben je liever zelf verantwoordelijk voor de hele administratie? Wat je voorkeur ook is: alles kan!

We hebben onze administratieve vacatures op een rijtje gezet:

  • administratief medewerker
  • Logistiek administratief medewerker
  • Logistiek Planner 
  • financieel medewerker
  • Klantenservice medewerker 
  • Commercieel medewerker binnendienst
  • Receptioniste

Het salaris hangt van verschillende factoren af. Allereerst verschilt het salaris per functie en per opdrachtgever. Ook is het salaris afhankelijk van je leeftijd en de werkervaring die jij hebt. 

Wanneer je wil weten welk salaris jij gaat verdienen, bekijk dan per vacature wat je gaat verdienen. 

Administratief medewerkers zijn er in alle soorten en maten. En dat geldt ook voor dienstverbanden! Er is in bijna ieder bedrijf wel genoeg administratief werk voor één of meer fulltime banen. Je hoeft dus waarschijnlijk niet lang te zoeken naar een baan voor 32, 36 of 40 uur per week. 

Werk je liever parttime? Ook dan zijn er genoeg vacatures te vinden! Soms kun je zelfs al vanaf 8 uur per week als administratief medewerker aan de slag. 

Wil je gaan werken binnen de administratieve sector? Er zijn verschillende opleidingen gespecificeerd in de administratie op MBO-, HBO- en WO-niveau.

Om als administratief medewerker aan de slag te gaan heb je voldoende aan een mbo-opleiding. Wil je doorstuderen, kies dan voor de hbo-opleiding boekhouden of bedrijfsadministratie. 

Klantenservice medewerker Kantoorfuncties MBO / HBO36 - 40 uurAmsterdam
Sales medewerkerKantoorfuncties MBO / HBO36 - 40 uur, 32 - 36 uurWaalwijk
Gastvrouw, heer parttimeKantoorfuncties MBO / HBO24 - 32 uurWaalwijk
Service adviseur bedrijfswagensTransport, Kantoorfuncties MBO / HBO36 - 40 uur, 32 - 36 uurTilburg
Service adviseur AutomotiveKantoorfuncties MBO / HBO36 - 40 uur, 32 - 36 uurDen Bosch

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.