Werken in de Bouw & Techniek

Wij vinden de baan die bij jou past

Wil jij ook werken in de bouw of techniek via Teamflex?
Of je nu op zoek bent naar je eerste baan of al ervaren bent, Teamflex heeft vacatures in de bouw & techniek voor iedereen.

Werken in de bouw & techniek betekent

Start jouw job in de bouw of techniek

De wereld van bouw en techniek staat nooit stil. De vraag naar vakmensen ook niet.

Elke dag maak je mensen blij, omdat je iets moois voor ze gemaakt hebt! Dat is werken deze sectoren is geen dag hetzelfde. Het ene moment werk je op een nieuwbouwproject, terwijl je het volgende moment aan een renovatieklus werkt.

Wil jij een baan in de bouw of techniek? Dan staat Teamflex voor jou klaar. Wij hebben veel vacatures beschikbaar. Ongetwijfeld zit een functie tussen die uitstekend bij jou past!

0
vacatures
0
Opdrachtgevers

Benieuwd naar ons?

bekijk onze andere branches

Veelgestelde vragen

Vind jij het niks om de hele dag achter een bureau te zitten en ga je veel liever actief aan de slag? Vind je het daarbij leuk om iets te maken met je eigen twee handen? 

Daanaast werk je vaak in teamverband, heerlijk buiten, mét een goed basissalaris. Dat is werken in de bouw.

We hebben onze bouw & techniek vacatures op een rijtje gezet:

  • Timmerman
  • Werkvoorbereider
  • Uitvoerder
  • Monteur

Het salaris hangt van verschillende factoren af. Allereerst verschilt het salaris per functie en per opdrachtgever. Ook is het salaris afhankelijk van je leeftijd en de werkervaring die jij hebt. 

Wanneer je wil weten welk salaris jij gaat verdienen, bekijk dan per vacature wat je gaat verdienen. 

Je kan zowel fulltime als parttime en flexibel aantal uren maken. Het verschilt heel erg per bedrijf en per functie, dus kijk goed naar de vacatures en wat daarin geschreven staat in het aantal uren dat je kan werken.

Teamflex heeft grote en kleine opdrachtgevers. Je hebt dus keus genoeg tussen zowel fulltime als parttime mogelijkheden. 

Teamflex Personeelsdiensten staat voor persoonlijke ontwikkeling en coaching. Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven groeien in je werk. Daarom biedt Teamflex verschillende opleidingen, cursussen en trainingen aan.

Iedere baan in de bouw en techniek is anders. Voor sommige functies dien je een specifieke opleiding gevolgd te hebben, terwijl je bij andere banen kunt leren tijdens het werken. Zo zijn er ook allerlei banen waar je zonder enige ervaring aan het werk kunt.

Vele banen starten met MBO niveau. Je kunt dan denken aan een opleiding tot metselaar, timmerman of elektricien. Elk vakgebied heeft zo z’n eigen specificaties en eisen, maar ze komen allemaal samen op een bouwplaats. 

Chef werkplaats Bouw / Techniek36 - 40 uurHaarlem
AutomonteurTransport, Bouw / Techniek36 - 40 uurAmsterdam
AutomonteurTransport, Bouw / Techniek36 - 40 uurHaarlem
AutomonteurBouw / Techniek36 - 40 uurDen Bosch
Machineoperator Velgherstel AutoschadeBouw / Techniek36 - 40 uur, 32 - 36 uurVeghel

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.