Werken in de Grond, Weg en Waterbouw

Wij vinden de baan die bij jou past

Wil jij ook werken in de grond, weg of waterbouw via Teamflex? Of je nu op zoek bent naar je eerste baan of al ervaren bent, Teamflex heeft vacatures in de grond, weg en waterbouw voor iedereen.

Werken in de grond, weg en waterbouw betekent

Start jouw job in de grond, weg en waterbouw

Al ruim 15 jaar bemiddelen wij in de mooiste GWW vacatures. In al die jaren hebben we een goed netwerk opgebouwd met opdrachtgevers in alle regio’s.

Wil jij een baan in de wegenbouw, in het grond, weg of waterbouw? Dan staat Teamflex voor jou klaar. Wij hebben veel grond, weg en waterbouw vacatures. Ongetwijfeld zit een functie tussen die uitstekend bij jou past!

Voorbeelden van functies in de GWW zijn grondwerker, stratenmaker, opperman, shovelmachinist, mobiele kraanmachinist, machinist minigraver, machinist graafmachine, chauffeur, calculator en werkvoorbereider.

Zoek vandaag nog een vacature die bij je past!

0
vacatures
0
Opdrachtgevers

Benieuwd naar ons?

bekijk onze andere branches

Veelgestelde vragen

GWW is een afkorting. Het staat voor het werkgebied grond-, weg- en waterbouw. De term wordt gebruikt in de civiele techniek. Het heeft betrekking op het plannen, ontwerpen en uitvoeren van kleinschalige projecten waar heel Nederland gebruikt van maakt, namelijk het wegennet, dijken, kanalen en bruggen.

Werken in teamverband, heerlijk buiten, mét een goed basissalaris. Dat is werken in de grond-, weg- en waterbouw.

Bij onze opdrachtgevers in de grond-, weg- en waterbouw werk je letterlijk langs de weg. Projecten zijn meestal tijdelijk en vinden door het hele land plaats.

We hebben onze grond, weg en waterbouw vacatures op een rijtje gezet:

  • grondwerker
  • stratenmaker
  • opperman
  • shovelmachinist
  • mobiele kraanmachinist
  • machinist minigraver
  • machinist graafmachine
  • chauffeur
  • calculator
  • werkvoorbereider

Het salaris hangt van verschillende factoren af. Allereerst verschilt het salaris per functie en per opdrachtgever. Ook is het salaris afhankelijk van je leeftijd en de werkervaring die jij hebt. 

Wanneer je wil weten welk salaris jij gaat verdienen, bekijk dan per vacature wat je gaat verdienen. 

Je kan zowel fulltime als parttime en flexibel aantal uren maken. Het verschilt heel erg per bedrijf en per functie, dus kijk goed naar de vacatures en wat daarin geschreven staat in het aantal uren dat je kan werken. Teamflex heeft grote en kleine opdrachtgevers. Je hebt dus keus genoeg tussen zowel fulltime als parttime mogelijkheden. 

Teamflex Personeelsdiensten staat voor persoonlijke ontwikkeling en coaching. Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven groeien in je werk. Daarom biedt Teamflex verschillende opleidingen, cursussen en trainingen aan.

Wil je gaan werken binnen GWW? Er zijn verschillende opleidingen gespecificeerd op de grond-, weg- en waterbouw op MBO-, HBO- en WO-niveau. Volg de studie moderne contractvormen, uitvoerder infra of cultuurtechniek en ga vervolgens aan het werk binnen de sector. Ook kun je jezelf ontwikkelen als specialist in je vakgebied. Dit zijn functies zoals modelleur, BIM coördinator, geo techneut of constructeur. Scholen door heel Nederland bieden civiele opleidingen aan, waardoor jij de juiste kennis kunt opdoen voor een functie binnen de GWW.

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.