De route van Alex

Lessen in de nieuwe Mercedes-Benz Actros? Daar kan menig vrachtwagenliefhebber alleen maar van dromen. Bij STAN Opleidingen wordt het werkelijkheid. Vanaf nu kun jij je vrachtwagenrijbewijs behalen in de ‘truck of the year 2020’ want STAN weet: een goed begin is het halve werk.

Het opleidingsinstituut veranderde in november 2020 officieel van naam: Teamflex Opleidingen werd STAN Opleidingen. De rijschool die startte als chauffeursopleiding voor kandidaten van Teamflex Personeelsdiensten is zijn naam voorbij gegroeid. Tegenwoordig weten ook transportbedrijven STAN te vinden voor het opleiden van hun chauffeurs en het behalen en behouden van de code 95. Een mooie gelegenheid om een gloednieuwe truck toe te voegen aan het bestaande wagenpark.

Duurzame inzetbaarheid

Voor het behalen van het C-rijbewijs, CE-rijbewijs of code 95 kunnen uitzendkrachten terecht bij het opleidingscentrum aan de Kernkade in Utrecht. Het eigen opleidingscentrum staat in het verlengde van het duurzame inzetbaarheidsbeleid van STAN Partners. Timo de Regt, directeur van STAN Partners: “We willen kandidaten stimuleren om zich te blijven ontwikkelen. Met de opleidingsmogelijkheden kunnen we kandidaten die nu bijvoorbeeld werkzaam zijn als heftruckchauffeur of bijrijder een goed toekomstperspectief bieden. De chauffeurs in opleiding zetten we direct in bij onze opdrachtgevers. Het leerwerktraject brengt zowel onze kandidaten als opdrachtgevers verder in transport.”

Waarom de Actros?

Ter uitbreiding van het wagenpark koos STAN Partners voor de nieuwe Mercedes-Benz Actros. Een truck die voorloopt op innovatie, waaronder de spiegels plaatsmaakte voor camera’s. Timo de Regt: “De eisen op het gebied efficiëntie, comfort en betrouwbaarheid worden steeds zwaarder en de Actros voldoet hieraan. Door nu in deze truck te investeren kunnen we onze kandidaten een toekomstbestendige rijervaring bieden.”

STAN Partners

STAN Opleidingen is de opleidingstak van STAN Partners. STAN Partners organiseert zich in 6 werkmaatschappijen met ieder hun eigen kracht binnen de arbeidsbemiddeling. Naast de rijschool bestaat STAN uit PDZ Uitzendbureau, Teamflex Personeelsdiensten, Louter Recruitment, Loopbaan.nu, Flexcellens en Personeeldeler.

Lees hieronder de routes van andere kandidaten

Wienand

De route van Wienand Loopbaan Voor ik startte bij Teamflex was ik druk met mijn eigen bedrijfje in de evenementenbranche. Een eenmanszaak in techniek: ik

Lees verder »

Wesley

De route van Wesley Voordat Wesley aan de slag ging als internationaal chauffeur, was hij werkzaam in de bouw. Toen hij stuitte op de chauffeursopleiding

Lees verder »

Armando

De route van Armando Via Teamflex behaalde Armando in korte tijd zijn rijbewijs C en CE. Dat smaakte naar meer! Ook wist Armando zijn ADR-certificering

Lees verder »

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.