De route van Benny

Voordat Benny begon aan de chauffeursopleiding was hij belader bij Renewi, het afval- en recyclebedrijf waar hij nu als CE-chauffeur werkzaam is. Benieuwd hoe Benny zijn carrière in de volgende versnelling zetten? Hij vertelt het je hier!


Ik ben Benny, ik ben 36 jaar oud en kom uit Roosendaal. Ik heb altijd gedroomd van het halen van mijn vrachtwagenrijbewijs. Voordat ik begon aan de chauffeursopleiding was ik belader bij Renewi in Rucphen. Daarvoor ben ik lang zoekende geweest, ik wist niet goed wat mijn ambities waren en waar ik nu echt blij van werd. Zo heb ik een aantal jaar in de horeca gewerkt en heb uitzendwerk gedaan voor op- en afbouw van festivals bijvoorbeeld.

Doel voor ogen

De chauffeurs opleiding zou ik eigenlijk een jaar eerder hebben gedaan. Toen ik was gestart kreeg ik steeds vaker last van nachtmerries en herbelevingen. Na onderzoek bleek dit PTSS te zijn. Hiervoor moest ik behandeld worden. In goed overleg met intercedente Samya ben ik gestopt met de opleidingen en heb toen 6 maanden intensieve behandeling gehad waar ik leerde omgaan met mijn klachten. Na deze periode heb ik de opleiding opgepakt en ben ik geslaagd voor mijn CE rijbewijs.

Uitdaging

Het leukste aan het chauffeurs vak vind ik de verantwoordelijkheid en de uitdaging die het met zich meebrengt. Ik werk nu bij Renewi als chauffeur en heb het enorm naar mijn zijn. Werken in de afval en recycling branche ligt mij goed.

De toekomst zie ik positief tegemoet. Natuurlijk ben ik erg tevreden over de afgelopen 2 jaar dat ik voor Teamflex werk. Als het aan mij ligt blijft dit voorlopig nog wel even zo!

Lees hieronder de routes van andere kandidaten

Wienand

De route van Wienand Loopbaan Voor ik startte bij Teamflex was ik druk met mijn eigen bedrijfje in de evenementenbranche. Een eenmanszaak in techniek: ik

Lees verder »

Wesley

De route van Wesley Voordat Wesley aan de slag ging als internationaal chauffeur, was hij werkzaam in de bouw. Toen hij stuitte op de chauffeursopleiding

Lees verder »

Armando

De route van Armando Via Teamflex behaalde Armando in korte tijd zijn rijbewijs C en CE. Dat smaakte naar meer! Ook wist Armando zijn ADR-certificering

Lees verder »

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.