De route van Khalid

Voordat Khalid startte met de chauffeursopleiding via Teamflex had hij al heel wat logistieke functies bekleed. Het leerwerktraject van Teamflex bracht hem van taxichauffeur naar internationaal CE-chauffeur. Khalid neemt je mee in zijn journey tot chauffeur!

Logistieke functies

Voordat ik startte met de chauffeursopleiding via Teamflex had ik al heel wat ervaring in de logistieke sector. Zo heb ik een tijde gewerkt als taxi chauffeur. Maar ook in andere functies zoals orderpicker en magazijnmedewerker. Hiervoor heb ik mijn reachtruck rijbewijs behaald.
Toch wilde ik al langer vrachtwagenchauffeur worden. Toen ik reclame van Teamflex voorbij zag komen, ben ik meteen gaan Googlen. Zo ben ik met Teamflex Eindhoven in contact gekomen.

De opleiding

Via Teamflex heb ik zowel mijn C als mijn CE rijbewijs behaald. Ik vond de opleiding heel interessant. De theorie ging mij goed af, vooral de praktijk was erg wennen. Een vrachtwagen besturen is echt heel anders als een auto of een groot busje. Zo moet je bijvoorbeeld later indraaien, je hebt een totaal ander stuur en doordat de wagen zoveel langer is moet je rekening houden dat je uitzwenkt. Dit zijn allemaal zaken die ik heb geleerd tijdens de opleiding. De lessen gingen vlot en waren leuk, ik kreeg les van instructeur Tino. Bij het derde examen ben ik geslaagd. Al snel besloot ik om verder te gaan voor mijn rijbewijs CE. Dit vond ik dan ook vele malen gemakkelijker, mede omdat ik de wagen al gewend was. Mijn CE rijbewijs heb ik in 1 keer behaald!

Zandbergen

Ik vind het heel leuk om bij Zandbergen Transport te werken. Ik rij voornamelijk langs supermarkten om deze te voorzien van voorraad. Wat ik er vooral fijn aan vindt is dat geen dag hetzelfde is, afwisseling in mijn werk vind ik erg belangrijk. Doordat ik bij verschillende filialen langsga zie ik ook veel verschillende mensen, veel persoonlijk contact dus.
Mijn functie is officieel CE-chauffeur van internationaal transport. Echter ben ik eigenlijk alleen in Nederland en België onderweg. Het verste wat ik heb gereden is denk ik Gent of Brugge. Ik ben heel blij dat ik ‘s avonds gewoon thuiskom en in mijn eigen bed kan slapen. Ik moet er niet aan denken om lang van huis te zijn en dan naast een benzinestation in mijn wagen te moeten slapen, haha. Ik heb nu voldoende tijd voor sociale contacten enzo, dat vind ik een must.

De toekomst

Als ik nadenk over de toekomst valt daar gezien de omstandigheden weinig over te zeggen. Wat mijn dromen zijn? Ik vind een stukje zekerheid belangrijk. Ik vind het prettig dat ik bij Teamflex de zekerheid heb van een vast contract, urengarantie en opleidings / nascholing en bijscholing budget om mijzelf te ontwikkelen. Daarnaast kan ik natuurlijk bij diverse opdrachtgevers ervaring op doen en bij de juiste klik ook de overstap maken naar een dienstverband bij de opdrachtgever.

Lees hieronder de routes van andere kandidaten

Wienand

De route van Wienand Loopbaan Voor ik startte bij Teamflex was ik druk met mijn eigen bedrijfje in de evenementenbranche. Een eenmanszaak in techniek: ik

Lees verder »

Wesley

De route van Wesley Voordat Wesley aan de slag ging als internationaal chauffeur, was hij werkzaam in de bouw. Toen hij stuitte op de chauffeursopleiding

Lees verder »

Armando

De route van Armando Via Teamflex behaalde Armando in korte tijd zijn rijbewijs C en CE. Dat smaakte naar meer! Ook wist Armando zijn ADR-certificering

Lees verder »

Vacatures per email

Geef je email adres op en ontvang automatisch nieuwe zoekresultaten in je inbox.